رئیس ستاد مشترک ارتش رژیم صهیونیستی: سال ۲۰۲۵ سال جنگ است فعالیت دبیرخانۀ توسعۀ مکران متوقف شد! هلاکت تعدادی سرکرده داعش در حمله هوایی ارتش عراق عراقچی بر استفاده از توانمندی‌های بخش خصوصی در توسعه روابط با قزاقستان تاکید کرد زمان تشییع پیکرهای شهیدان سیدحسن نصرالله و سیدهاشم صفی‌الدین اعلام شد تفکیک وزارت راه و شهرسازی در کمیسیون اجتماعی مجلس تصویب شد پزشکیان بر تدوین نقشه راهبردی عملیاتی و قابل اجرا برای صنعت فضایی تاکید کرد فیلمبرداری در مکان ممنوعه، علت بازداشت مهدی نصیری رئیس پارلمان عراق وارد ایران شد ترامپ: کانادا باید به پنجاه‌ویکمین ایالت آمریکا تبدیل شود سردار نقدی: دشمن بیشتر از قدرت نرم جمهوری اسلامی وحشت دارد افزایش ۲ برابری پرواز‌های مشهد و پاکستان طی ۲۰ روز آینده الجولانی با بن سلمان در ریاض دیدار کرد یک پرونده جنایی جدید علیه همسر نتانیاهو تشکیل شد مصر: طرحی برای بازسازی غزه، بدون خروج فلسطینی‌ها داریم پزشکیان: ایجاد ساختار و برنامه‌ای برای تحول در نگرش و بینش مدیران مدارس ضروری است فرمانده سپاه امام‌رضا(ع): سپاه مولود انقلاب اسلامی و امام‌خمینی(ره) است نشست ویژه کمیسیون امنیت ملی با حضور قالیباف و وزرای کشور و راه و شهرسازی (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) معاون اول رئیس جمهور: «اصلاح» از مرکز حکومت شروع شود چهل‌وششمین سالگرد انقلاب اسلامی، یادآور نقش بی‌بدیل جوانان در پیروزی و دفاع از میهن موشک اعتماد رونمایی شد + فیلم عارف: وظیفه دولت، حفاظت و احیای تالاب‌هاست الجولانی وارد ریاض شد + فیلم رسیدگی به لایحه بودجه سال ۱۴۰۴، اسفندماه به اتمام می‌رسد قالیباف: هیچ‌کس به‌اندازه مردم برای انقلاب هزینه نکرده است + فیلم الجولانی سه‌شنبه به ترکیه می‌رود (۱۴ بهمن ۱۴۰۳) آیا تعطیلی شنبه‌ها برای همیشه منتفی شد؟ انقلاب اسلامی میراثی ماندگار و جاودان
سرخط خبرها

سردار جلالی: دشمن در جنگ ترکیبی چندلایه صف‌آرایی کرده است| ابلاغ دستورالعمل عملیات پیشگیرانه پدافند سایبری به‌زودی

  • کد خبر: ۱۲۴۰۳۴
  • ۱۲ شهريور ۱۴۰۱ - ۱۵:۱۴
سردار جلالی: دشمن در جنگ ترکیبی چندلایه صف‌آرایی کرده است| ابلاغ دستورالعمل عملیات پیشگیرانه پدافند سایبری به‌زودی
رئیس سازمان پدافند غیرعامل با بیان اینکه دستورالعمل عملیات پیشگیرانه پدافند سایبری تدوین و به‌زودی ابلاغ خواهد شد، گفت: دشمن با اذعان به شکست فشار حداکثری و همه‌جانبه، اکنون در یک جنگ ترکیبی چندلایه صف‌آرایی کرده است.

به گزارش شهرآرانیوز، سردار غلامرضا جلالی رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور در نشست دو روزه مدیران کل پدافند غیرعامل استانداری‌ها که در سازمان پدافند غیرعامل کشور برگزار شد، به تبیین اهداف برگزاری این همایش پرداخت و اظهار داشت: با توجه به برخی جابه‌جایی‌ها در مدیران کل پدافند غیرعامل استانداری‌ها، این جلسه با هدف به‌روزرسانی دانش، آگاهی‌بخشی مدیران کل از آخرین وضعیت نظامات پدافند غیرعامل و دستیابی به هماهنگی در اجرای اقدامات و سیاست‌های پدافند غیرعامل در استان‌ها برگزار می‌شود.

سردار جلالی با بیان اینکه حوزه مأموریتی سازمان پدافند غیرعامل کشور، تهدیدات انسان‌ساخت، نظامی، غیرطبیعی و CBRNE را شامل می‌شود، توضیح داد: در این حوزه با دو موضوع انسان و فناوری سروکار داریم؛ این یعنی تهدیدات در این حوزه از پویایی و سیالیت برخوردار است. حال سوال اینجاست که آیا می‌توان در برابر این تهدیدات رویکرد ثابتی برای دفاع اتخاذ کرد. طبیعتاً رویکرد‌های ما در پدافند غیرعامل نیز باید متناسب با نوع تهدیدات پویا باشد.

وی ادامه داد: برای اتخاد یک راهبرد موفق مبتنی بر پدافند غیرعامل، قبل از هرچیز باید تهدید را بشناسیم و به سرعت آن را تشخیص دهیم. گام بعدی این است که بر مبنای آن تهدید، راهبرد دفاعی مبتنی بر پدافند غیرعامل را انتخاب، تدوین و عملیاتی کنیم.

رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور در ادامه به تشریح تغییر و تحولات منطقه و تغییر راهبرد دشمن پرداخت و توضیح داد: بازدارندگی ایران در حوزه دفاعی، دشمن را وادار کرده است راهبرد خود را به سمت مادون جنگ و فشار حداکثری و همه‌جانبه به‌ویژه در حوزه اقتصادی و سایبری ببرد.

وی ادامه داد: دشمن با اذعان به شکست فشار حداکثری و همه‌جانبه، اکنون در یک جنگ ترکیبی چندلایه صف‌آرایی کرده است.

رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور با بیان اینکه در همین راستا، دستورالعمل عملیات پیشگیرانه پدافند سایبری تدوین و به‌زودی ابلاغ خواهد شد، تصریح کرد: تمرکز این دستورالعمل بر امن‌سازی اضطراری با تأکید بر آسیب‌پذیری‌های فوری در بخش سایبری زیرساخت‌هاست تا در یک برنامه کوتاه‌مدت آسیب‌پذیری‌ها برطرف شود.

وی با بیان اینکه در این دستورالعمل مبحث BCP مورد تاکید قرار گرفته است، خاطرنشان کرد: هر سامانه‌ای که کارکرد‌های آن به‌صورت مستقیم بر زندگی و معیشت مردم تأثیرگذار است، باید این اجرای این برنامه را دستور کار قرار دهد. این امر به معنای تدوین برنامه‌های تداوم کارکرد برای زیرساخت‌های حساس است تا در صورت مواجهه با رویداد‌های غیرمنتظره، با قطع خدمت‌رسانی روبه‌رو نشوند.

سردار جلالی همچنین به تدوین طرح جامع الزامات و ضوابط رسانه‌ای پدافند سایبری کشور اشاره کرد و گفت: هدف از این طرح، هم‌گرایی و هم‌افزا کردن کنشگری رسانه‌ای دستگاه‌های اجرایی کشور در مواجهه با تهدیدات و اتفاقات سایبری چه در سطح ستادی و چه در سطح عملیاتی است.

به گفته رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور، تمرکز مدیران‌کل پدافند غیرعامل استانداری‌ها در اجرای دستورالعمل عملیات پیشگیرانه پدافند سایبری باید برطرف کردن آسیب‌پذیری‌ها جاری و تمرکز بر تهیه برنامه تداوم کارکرد‌های ضروری زیرساخت‌های حیاتی باشد تا در صورت بروز رخدادها، بتوان پیامد‌های ناشی از آن را کنترل کرد.

نشست مدیران‌کل پدافند غیرعامل استانداری‌ها با حضور سردار سرتیپ علی عبداللهی معاون هماهنگ‌کننده ستادکل نیرو‌های مسلح، سردار سید مهدی فرحی جانشین وزیر دفاع و پشتیبانی نیرو‌های مسلح، وحید جلال‌زاده رئیس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی، جانشینان قرارگاه‌های تخصصی و معاونین و مدیران سازمان در سالن شهید آبشناسان سازمان پدافند غیرعامل کشور برگزار شد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->